topovat ověřit
  •  
  • vložené: 09.12.2023
  • 28x

Spirit of Majesty

  • Chováme: Bulmastif
Náhľad

Ako, prečo a kedy naša stanica vznikla?

Od roku 2018 sa venujeme chovu plemena Bullmastiff. Rodinný charakter a menší rozmer chovnej stanice nám zabezpečuje, aby sme dokázali venovať dostatočnú pozornosť a starostlivosť každému psovi. Chovné páry vyberáme na základe povahových a fyziologických vlastností. Vrhy plánujeme v súlade so štandardmi FCI s ohľadom na pôvodný charakter plemena bullmastiff.

Prečo sme sa rozhodli práve pre zvolené plemená?

Vnímame skvelú kombináciu vlastností pracovného plemena s charakterom oddaného rodinného miláčika. Jeho samostatnosť, odvahu a inteligenciu. Bullmastiff je nežný a hravý obor, ktorý je neustálym tieňom svojich milovaných pánov. Je trpezlivým a láskavým spoločníkom i tých najmenších členov rodiny.

Aké máme zásady a ciele v chove?

Cieľom našej chovateľskej stanice je šľachtenie plemena s ohľadom na žiaduce osobnostné aj fyziologické charakteristiky v súlade so štandardom FCI. Našim cieľom je tiež zachovanie línie zdravých, aktívnych a pohyblivých jedincov, ktorý dokážu hrdo zastúpiť majestátneho ducha svojich predkov.

Aký servis ponúkame novým majiteľom? Sme s nimi v kontakte?

Záleží nám na tom, aby boli naše psy spokojné v nových domovoch, a aby boli aj noví majitelia spokojní so svojim novým miláčikom. Náš vzťah preto nemusí končiť kúpnou zmluvou, garantujeme doživotné poradenstvo vo výchove a starostlivosti o Vášho nového psa.

stanica založená: N\A
sídlo stanice:   Košický kraj / okr. Trebišov / Leles
registrovaná u: FCI (SKJ, ČMKU)
chovné plemená: Bulmastif