topovat ověřit
05.03.2010 / 08.05.2014

Výcvikové stredisko pre psov

  • Dogshow.cz - kryté výcvikové stredisko pre psov v Prahe
40%
Náhľad

Dovoľujeme si Vám predstaviť novo otvorenú krytú školu pre psov v Prahe 4 - Libuš. Naša škola sa nachádza vo veľkom krytom priestore, v ktorom prebiehajú tréningy a kurzy v priebehu celého roka, bez ohľadu na počasie.

Škola bola založená so zámerom poskytnúť výchovu a výcvik predovšetkým psíkom z pražských sídlisk a satelitov, ktorým klasické cvičiská z rôznych dôvodov nevyhovujú. Psíkov u nás učíme nielen základnej poslušnosti a socializáciu, ale hojne obsadené sú kurzy vystavovania, kde sa klienti učia ako správne predviesť svojho psíka na výstave či bonitácii.  

Škola sa vyznačuje všestrannosťou, flexibilitou a profesionalitou, ktorá spočíva predovšetkým v individuálnom prístupe k ľuďom a ich miláčikom. Rešpektujeme fakt, že veľa z nás sa domov z práce vracia až po 17 hodine a ponúkame tak množstvo kurzov od 18h aj od 19hod a tiež víkendové kurzy. Tiež rešpektujeme fakt, že niektorí nemôžu na kurzy chodiť pravidelne a preto u nás klienti môžu platiť každú hodinu zvlášť, nie za rok či mesiac.

Chápeme, že veľa malých psíkov nemôže cvičiť v daždi, vo vetre alebo vo veľkom teple a klasické metódy výcviku pre nich nie sú vhodné a preto prispôsobujeme program aj týmto drobnejším žiačikom.

Našou najdôležitejšou zásadou ale je, že neexistuje pes, ktorý by u nás nemohol cvičiť - chodia k nám od najmenších čivaviek cez jorkšírov, naháčkov, buldočkov až po veľkých psov ako napríklad ridgeback či afgánsky chrt. Nebudem tu vymenovávať všetky plemená, ktoré navštívili našu školu, veď galériu našich žiačikov i s fotkami máme na našich stránkach, tak sa môžete sami pozrieť  kto k nám chodí a ako sa mu darí - ich úspechy na výstavách nájdete v sekcii novinky.  

 


Súčasťou našej  školy je malý obchodík, kde môžete svojmu štvornohému miláčikovi kúpiť hračku, maškrtu, krmivo či kozmetiku. Túto službu ocenia  predovšetkým tí, ktorí zabudli maškrty alebo hračky doma a tiež  tí, ktorí potrebujú poradiť s výberom krmiva či kozmetiky.

Keďže sa zaoberáme chovom čínskych naháčov, vieme čo to znamená mať doma citlivého psíka a preto ponúkame v našom obchodíku len to najlepšie pre zdravie vašich miláčikov - hypoalergénne krmivo pre psov GreenFish a kvalitnú kozmetiku pre citlivú kožu a hodvábnu srsť PetSilk.

Najlepšou vizitkou pre našu  školu, kozmetiku i krmivo sú výsledky našich žiakov na výstavách a ďalších akciách, ktorých sa zúčastňujú. Za všetky môžem menovať fenomenálneho čínskeho chocholatého psa Ch. Midnight Kiss z Haliparku, ktorý v roku 2009 a 2010 získal na mnohých medzinárodných a klubových výstavách titul BOB – najlepší zástupca plemena a v súťaži Šampión Šampiónov Českej Republiky 30.1.2010 získal BOB a Res.BIG skupiny IX.FCI.

Ďalšie úspechy ďalších žiakov nájdete na našich stránkach v sekcii novinky.

Každý z vás môže prísť na ktorýkoľvek z našich kurzov a pozrieť sa ako cvičíme, alebo si o výcviku pohovoriť s našimi inštruktormi po telefóne či e-maile.

Nemajte obavy, strčte do vrecka pár maškŕt, vezmite vodidlo, psíka a chuť niečo sa u nás naučiť a vyberte si niektorý z ponuky pravidelných kurzov alebo víkendových programov:

Celoročne môžete navštevovať tieto pravidelné kurzy:

   * VÝCHOVA RODINNÉHO PSA - Ponúkame intenzívne dopoludňajšie i popoludňajšie kurzy, hodiny v skupinke alebo individuálny výcvik. Tieto kurzy sú určené predovšetkým pre malé plemená psov, ktorým klasický výcvik na cvičných priestoroch nevyhovuje. Vítaní sú aj väčší psi, ktorí žijú so svojimi pánmi v byte a výborná socializáciu je pre nich nevyhnutná. Na týchto kurzoch sa váš psík naučí základnej poslušnosti, získa istotu v kolektíve psích kamarátov a cudzích ľudí a tiež sa tu zoznámi s technikami pozitívnej motivácie a môže si vyskúšať aj základy agility alebo tanca so psom.

   * ŠKOLA ŠTENIATOK/strong> -  Škola pre šteniatka je určená pre psíkov akéhokoľvek plemena od 8 týždňa veku. Pripravené sú pre vás víkendové intenzívne socializačné dopoludnia, večerné hodiny v skupinke aj individuálne lekcie. V tejto škole sa predovšetkým šteňatá zoznamujú so svojím okolím, zisťujú aké pravidlá platia v kolektíve psích aj ľudských kamarátov a učia sa základom komunikácie. Pre ich pánov je pripravený cyklus prednášok o výžive, kozmetike a starostlivosť o srsť, uši, oči, pazúry i análne žliazky.

   * KURZY VYSTAVOVANIA - Tieto kurzy sú určené pre psíkov akéhokoľvek veku, ktorí plánujú výstavnú kariéru, ktorí potrebujú pre zaradenie do chovu účasť na bonitácii či výstave a tiež samozrejme pre krížencov, ktorí by si to tiež radi vyskúšali.

Kurzy vystavovania  sú realizované intenzívnou formou cez víkend alebo pravidelnými skupinkami či individuálnym nácvikom v týždni. Na týchto hodinách vám vysvetlíme  aké sú druhy výstav, ako sa na ne prihlásiť a ako sa na výstavu pripraviť a obliecť.

Hlavnou  časťou kurzu je však praktický nácvik vystavovania  - pohyb so psom v kruhu, postoj na zemi aj na stole a komunikácia s rozhodcom.

Mimo pravidelných kurzov  sa v našom stredisku konajú aj ďalšie akcie:

   * ŠKOLA HROU S LUCKOU SOUČKOVOU - Trénerka agility a vedúca škôlky pre šteňatá z Hradca Králové vás tu zoznámi so základmi pozitívnej motivácie a klikr tréningom. Dôležitou súčasťou jej „školy hrou“ je poradňa a riešenie vašich konkrétnych problémov či zádrhov s vašimi psíkmi. Ťahá váš pes na vodidle? Nevenuje vám pozornosť, uteká za inými psami, oňucháva „každý roh“? Hnevá doma - škriabe na dvere, kňučí, nechce spať sám alebo sa doma stále pocikáva? To všetko a mnoho ďalšieho preberáme práve na týchto lekciách a problémy sa snažíme riešiť individuálne a metodikou pozitívnej motivácie.

   * DNI PRE ŠTEŇATÁ A ICH PÁNOV - na tomto celodennom kurze vás zoznámime so všetkým čo bude vaše šteňa potrebovať do života. Dozviete sa tu všetko o správnej socializácii a výchove šteniatka, absolvujete prednášky o správnej výžive, o kozmetike a úprave srsti, uvidíte praktické ukážky starostlivosti o ušká, pazúriky, oči i análne žľazy. Vítané sú všetky plemená od 8 týždňov veku.

 * INTENZÍVNE KURZY VYSTAVOVANIA S HOSŤUJÚCIMI INŠTRUKTORMI - na jar 2010 plánujeme jednodňový kurz s úžasnou českou junior a profi handlerkou slečnou Terezou Šubertovou, pravidelne sa u nás môžete stretnúť s ďalšou úžasnou dámou Martinou Smetanovou a šarmantným handlerom pánom Martinom Bestlom.

   * VÝSTAVA NANEČISTO - jedinečná príležitosť vyskúšať si pravú atmosféru výstavného dňa so všetkým všade. Príjem psov, katalóg, ozajstní rozhodcovia exteriérov a ich posúdenie psa (vrátane zapísania hodnotenia do posudku, ktorý si odnesiete domov), určenie poradia v triede, zadanie titulu BOB, postup do záverečných súťaží a na najlepšieho z vás čaká titul najvyšší- BIS!

   * VYCHÁDZKY A VÝLETY V OKOLÍ PRAHY - aby sme upevnili kolektív našich žiakov a nechali  psíkov tiež občas vydýchnuť od tréningu, plánujeme rôzne spoločné vychádzky v okolí Prahy.
 


      Všetky informácie o našej škole - o kurzoch, školiteľoch a našich žiakoch nájdete na webe www.psiskola.net alebo www.dogshow.cz a samozrejme môžete tiež mailovať na info@dogshow.cz alebo telefonovať na 602 734 715, kontaktná osoba Jitka Hořáková.

   Neváhajte prísť do kolektívu príma ľudí i psov - tešíme sa na nové tváre i ňufáčiky!

prečítané: 13 282x

Budeme radi, keď tento článok ohodnotíte :-)

40%

Čo Vás zaujalo? Chýba Vám tu niečo?
Napíšte komentár...